Nieuwetijdskinderen

Wat zijn Nieuwetijdskinderen?Nieuwetijdskinderen kunnen vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken. Nuchter gezien zijn het simpel Kinderen van deze Nieuwe Tijd. Ze geven een nieuwe richting aan die meer gericht is op gevoel, innerlijke waarden en normen, liefde voor dieren, natuur mensen en eerlijke communicatie. Ze gaan meer af op het gevoel in iemands woorden dan op de woorden zelf. Ze hebben heel duidelijk hun eigen-wijsheid….. Nieuwetijdskinderen kenmerken zich door:

  • een hoge gevoeligheid waarbij er ook kinderen zijn die paranormaal begaafd zijn
  • een sterke intuitie en ze hebben vaak zeer wijze uitspraken voor hun leeftijd
  • een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en waarheid
  • liefde voor dieren en natuur
  • hun eigen-wijsheid en hun eigen unieke oplossingen voor uitdagingen

Wanneer deze kinderen niet serieus worden genomen of wanneer alles wat ze voelen door de omgeving wordt ontkend raken ze in verwarring omdat ze niet meer op zichzelf durven te vertrouwen. Ze raken dan als het ware hun ‘doel’ waarvoor ze hier zijn kwijt. Belangrijk voor deze kinderen is dus dat ze gezien en ondersteund worden in hun ‘zijn’.

Creatieve begeleiding Nieuwetijdskinderen

Via creatieve middelen (o.a zang, toneel, tekenen ) begeleid ik de kinderen in hun bewuste en onbewuste kwaliteiten om ze in hun kracht te zetten (of te houden). Ik werk dan in een individueel traject aan weerbaarheid en het onderstrepen van hun kwaliteiten en talenten. Er wordt vanuit speelse en creatieve communicatie gewerkt.

Tarieven:

*Creatieve begeleiding per uur per kind  €55,00

Reacties zijn gesloten.